"W pyjur" szeroko na tych stalach.
Pamietam jak je miałem przez chwilę w garażu to robiły niezłe zamieszanie wzrokowe.
Ps.
O naklejkach na Caddy pamietam tylko czasu brak ,żeby je znaleść
Pozdrawiam Tomek
Tomek (vw@maniak)
Scirocco MK I 77' EG
Scirocco MK II 86'GTX 16V
Scirocco MK II 91' GT II-od 24 lat nieustannie w przydomowym garażu .
VW High UP!
U mnie w garażu (jak zwykle) obraz nędzy i rozpaczy W sroce padł sterownik a, że mam rzeźbę ABF na digi1 to na wymioty mnie brało jak miałem do tego podejść.
Dlatego kupiłem drugi swap z ori sterownikiem bo ten potrafi kosztować niewiele mniej niż dałem za komplet.
Także w przerwie świątecznej laweta i na warsztat. Następny zlot k*$#a muszę zaliczyć !
Udało mi się kupić swap 256 z 16V, na tył również trafi tarcza.
bardzo ładna ta Twoja sroczka chyba niczego bym w niej nie zmienił, ale co tam kombinujesz z tymi znaczkami? Na poprzedniej stronie miałeś znaczki GTI i 16v, nie będzie się gryzło?
Od spodu czysto. Minimalne ślady rudej na mocowaniach przewodów hamulcowych tył. Za to rura zjedzona. Ładnie była otoczona kulą piachu w tym miejscu. Mam nadzieje, że przeżyje piaskowanie.
Zbiornik ma dwa pryszcze i trochę rudej na zgrzewie.
W tygodniu może uda się wydmuchać każdy zakamarek i zabezpieczyć.
Pierwsza partia odebrana. Zbiornik wstępnie chciałem oczyścić i zabezpieczyć sam ale ukazało się więcej rudej więc pojechał do naprawy. Opaski mocujące stab tył nie przeżyły piaskowania, wewnętrzne klamry mocujące stab przód zebrały po kilka studzienek i po wyprostowaniu nie leżą dobrze. Na szczęście udało się dostać nowe.